Sohon Torwien kevätkonsertti lähestyy!

Sohon Torwien kevätkonsertti järjestetään lauantaina 7.4.2018. Konsertti alkaa Sigyn-salissa (Linnankatu 60) totuttuun tapaan klo 16.04. Kevätkonsertin teema on tänä vuonna ”Ma olen liig torw!”.

Konsertin ensimmäisellä puoliajalla kuullaan taidemusiikkia, mm. Straussin Pizzicato Polka ja Egyptian March, ja venäläistä näyttömusiikkia kuten Hatšaturjanin Sabre Dance ja Glinkan Krakowiak. Orkesteria johtaa kapellimestarikonkari Samuli Nieminen.

Toisella puoliajalla yleisö saa nauttia tyylilajien kirjosta, kuten trooppisista rytmeistä Muldaurin Brazilin tahtiin ja jazzista Van Morrisonin Moondancen parissa. Kohokohta on konsertin nimikkokappale, Raimond Valgren (eesti helilooja ja pillimees) Ma olen liig halb. Toisella puoliajalla orkesteria johtaa kapellimestaridebyyttinsä tekevä Totti Kaarle.

Ennakkoliput: 8/13 euroa

Liput tulevat pian myyntiin ja ennakkolippuja saa Sohon Torwilta, SHO:n päivystyksestä, Ars Musicasta ja Proffan kellarista.

Jaa / share: Facebooktwitter